3 Mart 2012 Cumartesi

Zaman Gazetesi Bloggerları Deşifre Etti! :)


Modanisa Moda Sohbetlerinde Sevinç Özarslan Hanım'ın da konuk olduğunu ve sizlere Zaman Cumartesi'nden 'merhaba' diyeceğimizi söylemiştim :)



Evet kızlar, artık deşifre oldunuz! :p

Sansürsüz :)






Sansürlü :)


21 yorum:

  1. Şüheda, tanışmak güzeldi. Ayrıca katılımcı bloggerlara dikkat çektiğin için de teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim için de öyle, ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. merhaba, şüheda...
    blogun ilgimi çekti ve seni hemen izlemeye aldım...
    bu buluşmada bende yer almak isterdim ama malesefki benim haberim olmadı :((
    napalım kısmet değilmiş...
    sevgiler canım...
    banada beklerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, organizeyi modanisadan seda yapıyor moda sohbetleri şeklinde, burdan iletişime geçebilirsin http://sedacetin.blogspot.com/
      teşekkürler :)

      Sil
  3. dekoderli/dekodersiz, şifreli/şifresiz güzel çıkmışınız bacım :)

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Asil kapanmanin anlami goze batmamak ve sade gozukmek degil midir? Makyaj yaparak, dikkat çekici şeyler giymek dine aykiridir.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. islamda moda yok bunu bilirosunzu bu kapitlaizmin oynu yani nefis şehvet ve paranın bir ayağına alet olmuşsunzu malesef ...... yani insanalrın şehvetini kaldırıcı kışkırtıcı teşvik edici giyinmek sizce neye hizmet?????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Talha Aydın7 Mart 2012 19:34

      İçimden geçenleri tamamen anlattın dostum, ellerine sağlık. Asıl kapanmanın manasını anlayamamış kızlarımız. Tabiki tesettür kıyafet dizayn edin, kendi markanızı kurun bunlar çok sevinilecek şeyler. Ama para ve şehvet uğruna harcamayın bunları, amacınız dikkat çekmek ve güzel gözükmek olmamalı

      Sil
    2. sizlere katılıyorum kardeşim.. birde "tesettürlüyüm diye 2. insan muamelesi olmak " da ne demek oluyor anlamadım.. bu söz bunu kabul ettiğimizi gösterir.. yapmayın kardeşler !!

      Sil
  7. boş hizmetler peşinden koşmayın..kendinizii kandırmayın..yapacaksanız allah için olsun..sizin burada yaptığınız sadece nefis adına bir hizmet.. tessetürlü olmak moda ya uymak değldir.. kapanacaksanız hakkıyla kapanın... bari aklı selim insanları yoldan alıkoymayın..bunları yazmanın da bir manası yok,ALLAH herşeyi görüyor ve işitiyor..ameler niyetlere bağlı.. zerre kadar yapacağımız hayır ve şeri ALLAH daha iyi biliyor.. cezasını da mukafatını da o verecek..ALLAH biz aciz kullarını afetsin..

    YanıtlaSil
  8. Hanımlar yapmayın, yaptığınız şeyin tesettürle uzaktan yakından alakası yok. Bari bunun içini boşaltmayın, yanlış örnek olmayın, tesettürün amacına hizmet etmiyor yaptıklarınız. Kullandığınız renkler, modeller bırakın bir şeyleri gizlemeyi daha çok ortaya çıkarıyor, tesettür bu değil.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Son yorumların hepsine katılıyorum..Bizim annemiz kardeşimizde kapalı ama bugüne kadar hiç böyle birşey görmedik..Tesettür bu değil!Artık dışarıda sizin gibi kapalıları gördükçe iğreniyorum..Moda deyip rengarenk giyip yarımyamalak kapanıp birde makyaj yapıyorsunuz adınada tesettür diyorsunuz..Açılın atın eşarplarıda bari tam manasıyla kapalı insanları gençleri kendinize benzetmeyin..Arkanızda kimlerin olduğu apaçık belli Zaman gazetisinde haberlerinizin çıktığı gün eyvah! demiştim..Yanılmadığımı günbegün görüyorum..Şüheda hanım Allah'ın dinine hizmet etmek güzel fakat yanlış yönde ilerlediğinizi niyetinizin tam manasıyla Allah Rızası olduğunu düşünmüyorum ki son yorumlarada cevap verememeniz haklı olduğumu gösteriyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali yıldız bey size katılıyorum ama tamamına değil..çağımızda genç kızlarımız açıkların giydiği kıyafetlere özenip tesettüre girmek istemiyorlar..onlar için biraz daha cici şeyler hazırlamak çok da kötü deil ama sınırlar olmalı tabiki..dar paça pantollar ve üstüne giyilen kısacık tuniklerle deilde daha güzel etek ve uzun tunikler hazırlamanın hiç bir sakıncası yok.her şeyin aşırısı zarar iki uç noktaya dikkat edilmeli..sizde buna dikkat edin ve insanların tercihleri konusunda biraz daha dikkatli olalım lütfen..

      Sil
  11. Bende katılıyorum arkadaşlar süslenme göz önüne cıkma dinimize tam aykırı siz bunları yaparak daha cok insanları kötü yönde etkiliyosunuz hem genç kızlara örnek hem de güzel ve şık giyinip kendinize baktırdıgınız erkeklerinde günahına giriyosunuz bunu kendinize yapmayın ve sizin gibiler için sosyete kapalısı deniliyor.Neden deniliyor peki bunu bi düşünün.

    YanıtlaSil
  12. en başta belirteyim amacım şahsınızı kötülemek değil, sözlerimin hedefi de aslen siz değilsiniz."örtü" nün bir amacı var. moda diye sunulan pazarlama oyununu örtüye de bulaştırdılar ve malesef bütün tesettür giyim mağazaları buna alet olmuş durumda. bir iki seneye kadar örtü modası boğaza kadar açık olarak giyinilen şallar olabilir hatta yavaş yavaş sadece bone tarzı eşarplara bile dönüşebilir=) tesettüre girerek nefsimizi eziyoruz, kazanıyoruzdur da inşallah ama parlak, boğazı gevşek şallar, belden oturtmalı elbiseler ile bu nefis terbiye olmuyor. zaten tesettür çizgisinden de çıkmış oluyoruz. bir bayan olmama rağmen makyajlı ve bu tarz "tesettür" ile kapanan kızlardan ziyade ferace giyen makyajsız kızlar bana kat be kat güzel geliyor=)

    YanıtlaSil
  13. tarz için değil farz için giyinmeniz dileğiyle müslüman bacılar.

    YanıtlaSil
  14. (Ahzab: 33/59) "Eşlerine , kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (dışarı çıkarken) üstlerine örtü almalarını (cilbab adı verilen dış giysiyi bürünmelerini) söyle: bu onların tanınmalarını ve bundan dolayı incitilmemelerini daha iyi sağlar...".
    Ayette, cilbab denilen ve vücudu baştan aayağa örten dış giysi

    YanıtlaSil